terug

Villa voor iedereen
Villa voor de gasten
Villa voor vrijwilligers
Giften voor villa

 
 ROUTEBESCHRIJVING
 
Villa Rozerood in Café Corsari
 
Kom op tegen kanker en VR
 
Nieuwsbrief
 
Steun Villa Rozerood
 
Prinses Mathilde steunt Villa Rozerood
 
De cliniclowns op bezoek
 
Een paar getuigenissen
 
Kijk eens binnen in Villa Rozerood
 
 

homepage
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 


Villa Rozerood werft aan:

Villa Rozerood is een huis voor respijt, opvang en vakantie van ernstig zieke kinderen, al dan niet samen met hun familie, en is daarmee een totaal nieuw initiatief in het Vlaamse zorglandschap. De vzw is erkend door de Vlaamse Gemeenschap en door het RIZIV als kandidaat respijteenheid en is het eerste respijthuis in België dat de deuren heeft geopend. Alle verdere informatie vindt u op deze website.

Villa Rozerood is gehuisvest aan zee, in De Panne, en zoekt op vrij korte termijn vijf Pediatrisch verpleegkundigen

U werkt in team onder leiding van de zorgcoördinator en staat samen met haar en de pediater in voor de organisatie , uitvoering, opvolging en bijsturing van de dagelijkse zorg voor onze zwaar zieke kinderen. De zorgondersteuning wordt 24 uur op 24 gegarandeerd en gebeurt in onderling overleg met het gezin en/of de behandelend geneesheer. U springt verder bij in de operationele werking, daar waar ondersteuning nodig is en u staat ook in voor de administratieve opvolging van de kinderen.

U hebt een diploma Bachelor in de pediatrische verpleegkunde of bent gelijkwaardig door een uitgebreide ervaring in het werken met kinderen. U bent vlot tweetalig N/F, hebt een open en empatische houding en kan zowel zelfstandig werken met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid als constructief samenwerken in team. Bereidheid tot werken in een 24-uurs en flexibel uurrooster, ook weekends is inherent aan de functie. U woont in de regio rond De Panne.

Villa Rozerood is gehuisvest aan zee, in De Panne, en zoekt op vrij korte termijn Deeltijdse medewerker logistiek - keuken

U staat in voor de dagelijkse organisatie en coördinatie van het keukengebeuren. Daarbinnen bent u verantwoordelijk voor de samenstelling menu, inkoop, HACCP, foodkostberekening, stockbeheer keuken, opleiden/leiden vrijwilligers keuken en het keukengebeuren aan zich. U werkt in nauw overleg met de directie en de zorgcoördinator. U springt verder bij in de operationele werking, daar waar ondersteuning nodig is en u staat ook in voor de administratieve opvolging van het keukengebeuren.

U hebt een diploma …..of bent gelijkwaardig door een uitgebreide ervaring in het werken in de horeca. U heeft een affiniteit met kinderen en u bent sociaal ingesteld. U bent tweetalig N/F, hebt een open en empatische houding en kan zowel zelfstandig werken met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid als constructief samenwerken in team. Bereidheid tot werken in een flexibel uurrooster, ook weekendwerk is inherent aan de functie. U woont bij voorkeur in de regio rond De Panne.

We bieden een boeiende uitdaging met grote maatschappelijke en medische meerwaarde en een gepaste verloning volgens barema.

U stuurt uw CV met – bij voorkeur handgeschreven - motivatiebrief naar Daniëlle Huse, Fazantenlaan 28, 8660 De Panne ten laatste tegen 31 januari 2011. Voor meer informatie of een uitgebreidere jobomschrijving: 0473/44 88 84 of danielle.huse@villarozerood.be